You are here

Misiune

Ne propunem ca brand-urile pe care le reprezentăm în România să devină, în cel mai scurt timp, cele mai cunoscute mărci producătoare de utilaje, instalații și echipamente forestiere.

Reprezentăm deja cu succes producători renumiți în domeniu, iar acest fapt ne obligă la ridicarea standardelor de calitate a serviciilor oferite clienților noștri.

Pentru aceasta, în pachetul de servicii de vânzare și post-vânzare integrăm servicii de consultanță tehnică, tehnologică și economică, care aduc un plus de valoare datorită experienței, cunoștințelor și profesionalismului echipei noastre și care, ne vor plasa, în scurt timp, pe primul loc în rândul firmelor concurente de pe piață.

Dorim, de asemenea, să îmbogățim în permanență portofoliul de produse cu mărci de renume, care să satisfacă, într-o mai mare masură, nevoile sectorului forestier, fie că este vorba despre latura silviculturală, fie despre cea extractivă a acestuia.

Motivația rezidă în faptul că pădurea trebuie privită nu numai ca o resursă de lemn, ci ca un întreg ecosistem, ce oferă mult mai mult omenirii.

De aceea, ne vom aduce aportul pentru conștientizarea cât mai rapidă a conceptului de gestionare durabilă a pădurii, deplini convinși că doar un proces de exploatare forestieră, corect proiectat și realizat,  poate asigura generațiilor următoare atât lemnul cât și bucuria și binefacerile unui mediu natural sănătos, curat și încântător.